• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Reacție la acționarea în judecată de către Ion Ceban pentru distribuirea ziarelor PAS Chișinău

  March 5,2024

  Ion Ceban a acționat în judecată fracțiunea PAS pentru că vorbim și explicăm cetățenilor despre ilegalitățile în elaborarea bugetului provizoriu al municipiului Chișinău și sacrificarea celor mai vulnerabile pături sociale de către primarul de Chișinău pentru a întoarce datoriile de peste 1,5 miliarde de lei luate în mandatul precedent.

  Ion Ceban este vădit deranjat că fracțiunea PAS din CMC spune lucrurilor pe nume despre ilegalitățile de la Primăria Chișinău. În loc să se ocupe cu astfel de lucruri, îi recomandăm primarului să iasă și să explice oamenilor de ce nu le plătește salariile și anulează serviciile sociale din Chișinău.

  Vom merge cu drag în judecată pentru a apăra drepturile celor 2200 de asistenți personali, a celor circa 40 mii de copii care nu pot frecventa grupele cu program prelungit și a celor 20 mii de pensionari și familii nevoiașe – pe care Ion Ceban i-a lipsit de compensațiile pentru facturile la căldură.

  Siguranța și bunăstarea oamenilor sunt mai presus de interesele politice pe care le promovează Ion Ceban.

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Consilierii PAS împotriva vânzării unui hectar de pădure pentru construcții
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  PAS va propune un buget alternativ pentru Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Ministerul muncii și protecției sociale a identificat soluții pentru asistenții personali - afectați de deciziile ilegale ale primarului Ion Ceban
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.