• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Municipiul Chișinău a fost inclus în lista scurtă pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului

  March 10,2021

  Municipiul Chișinău a fost inclus în lista scurtă pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului, alături de Ghent (Belgia), Lviv (Ucraina) și Veszprém (Ungaria).

  Acest lucru a fost posibil datorită insistenței celui mai tânăr consilier din CMC, membrul fracțiunii PAS, Dumitru Ivanov, dar și a Centrului Municipal de Tineret Chișinău care s-a ocupat de scrierea aplicației. Totul a început încă în decembrie 2019, când consilierul a înaintat o dispoziție în CMC, prin care solicita ca mun. Chișinău să depună candidatura pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului.

  În continuare urmează să trecem prin câteva etape:

  Aici puteți să vedeți lista oficială a Forumului European al Tineretului, componența juriului și etapele prin care vor trece participanții: https://bit.ly/30tooQ9

  Reamintim că CMC, la inițiativa fracțiunii PAS, a votat un proiect de decizie la finele anului 2019, în care s-a stabilit ca prioritate pentru anii 2020-2021 depunerea candidaturii mun. Chișinău pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului. Proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor municipali.

  Municipiul Chișinău are toate șansele să fie recunoscut și să concureze pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Investind în generația de astăzi, investim în cetățenii din viitorul acestei țări.

  Articole similare
  Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Lilian Carp și-a înregistrat candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău din partea PAS
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Roman Cojuhari își încheie mandatul de consilier municipal pentru a putea exercita funcția de director APP
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Comunicat de presă: „33 de consilieri municipali ar putea fi privați de mandat pe un termen de 8 luni”
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.